Bewoners gechrokken na caravanbrand

Bewoners gechrokken na caravanbrand

De overblijfselen van de caravan

VELSEN-NOORD- Naast een woning in de Zeeuwstraat is vrijdagavond 24 september een brand ontstaan in een caravan. De brandweer heeft de brand geblust maar van de caravan is niets meer over. Het naastgelegen huis heeft ook schade.

Het was een spannende avond voor heer Nolten De Reus en zijn partner, bewoners van het naastgelegen huis en eigenaren van de caravan. ‘Ik zat lekker een film van James Bond te kijken toen ik van buiten een oranje gloed zag. Toen ben ik buiten gaan kijken en zag ik dat de caravan in brand stond’,verteld de bewoner van het naastgelegen huis.

De caravan is helemaal afgebrand. Van het huis zijn boven de ramen gesprongen en ook de kozijnen zijn door de brand beschadigd. ‘Als het raam beneden was gesprongen was de brand naar binnen geslagen. Het hele rijtje huizen hier is van hout, het had dus veel erger kunnen aflopen’,zegt de heer Nolten De Reus.

Volgens de bewoners van het naastgelegen huis heeft de politie geconstateerd dat het om brandstichting gaat, zelf hebben ze niks van de brandstichter gehoord of gezien. De heer Nolten De Reus en zijn partner zijn erg geschrokken maar voor de rest gaat het goed met ze, ze vinden zelf ook dat ze nog erg geluk gehad hebben en ze zijn blij dat ze niets mankeren.

Door Sanne Willemse

https://soundcloud.com/user-271686904/zoom0003-tr1wav/s-7PTydMK70gn?si=5824fae492cf49f59b17eb52f1e061dd

Over de auteur

Sanne Willemse

Hoi hoi! Ik ben Sanne Willemse en ik ben eerste jaars student aan de school voor journalistiek. Studeren dat doe ik in Utrecht maar voor de regionale website ‘Alkmaar&meer’ maak ik items over voornamelijk Velsen-Noord en Beverwijk. Doordat ik woon op de plek waarover ik items maak weet ik wat er speelt in de buurt, zowel positieve als negatieve dingen, daar kan ik dan ook kritisch naar kijken en vaak snel de juiste personen vinden wanneer ik die nodig heb. Ik heb heel veel zin om nog een hele hoop videoproducties, audioproducties en artikelen te maken! Wilt u nog iets over mij weten? Mail me dan op sanne.willemse@student.hu.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.