Van restaurant naar eetwinkel: “Je wordt er niet rijk van, maar wij willen in contact blijven met onze gasten.”

Van restaurant naar eetwinkel: “Je wordt er niet rijk van, maar wij willen in contact blijven met onze gasten.”

JEFF's To Go

Op de Arnhemseweg in Amersfoort heeft Anna Tan (56) haar restaurant omgetoverd tot eetwinkel genaamd JEFF’s To Go. Afwachten tot de horeca weer open mag, ziet de eigenaresse niet zitten. “Het kan nog maar zo tot juni duren voor de horeca weer open mag en wie weet duurt het nog wel langer.”

Steeds meer restaurants in Amersfoort bieden de mogelijkheid om eten te bezorgen of af te laten halen. Anna Tan, eigenaresse van restaurant JEFF’s, besloot met een ander idee te komen. “We merkten tijdens het afhalen en thuisbezorgen van de bestellingen bij ons restaurant dat het elk weekend wel druk werd, maar dit doordeweeks erg tegenviel”, vertelt de eigenaresse. “De Plus zit naast ons restaurant en daar zagen we mensen continue even snel een broodje halen, wat mij op het idee bracht om een eetwinkel te beginnen.”

Volgens Tan willen mensen in deze tijd spontaan of uit verveling wat kopen. “Gasten kunnen hier langslopen en zonder vooraf een bestelling te moeten plaatsen iets te eten halen.” Vooral als het straks mooier weer wordt, ziet de eigenaresse het positief in voor haar eetwinkel.

Het belangrijkste volgens Anna Tan is om als horecaondernemer in contact te blijven staan met je gasten. “Je wordt er niet rijk van om tijdens de lockdown een nieuwe winkel te openen, maar je wilt vooral in contact blijven staan. Je wilt vooral niet dat mensen je vergeten.”

JEFF’s To Go is een eetwinkel waar verse salades worden verkocht die je zelf kunt samenstellen. De basis van JEFF’s is altijd vegan, waar je als je dat wilt, je eigen favoriete toppings aan toe kan voegen. Op dit moment mogen er drie klanten tegelijkertijd aanwezig zijn in de winkel.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *