Het nieuwe K3’tje komt misschien wel uit Amersfoort

Het nieuwe K3’tje komt misschien wel uit Amersfoort

Nu Klaasje Meijer haar plek in K3 vrij komt zijn er veel jongens en meiden die graag haar plaats in nemen. Zo ook Romy Zimmermann, de 23-jarige Amersfoortster uit Hoogland is daar een van. Op het moment heeft zij drie verschillende baantjes en ze is dus echt een bezig bijtje. Haar droom om een K3’tje te worden komt steeds iets dichterbij, want ze is door is naar de volgende ronde.

Zimmermann beschrijft de keuze van haar deelname aan de wedstrijd als spontaan. ‘Ik zag het op een Instagram bericht langskomen en ik dacht: ik doe het gewoon!’ vertelt ze enthousiast. Vanaf jongs af aan was het haar droom om een zangeres te worden, ze zingt al sinds haar derde en zag dit als perfecte kans om een bekende zangeres te worden. Bekend zijn ziet Romy als een voor -en nadeel. ‘Je krijgt veel kansen op het moment dat je bekend bent, maar een stukje privacy wordt van je afgenomen en dat kan wel moeilijk zijn. Maar, ik zou het er wel voor over hebben omdat dit mijn droom is’, vertelt Zimmerman. Het grootste nadeel aan het bekend zijn is dat mensen ook dingen weten -of naar dingen gaan vragen- die je misschien privé wilt houden.

De duizendpoot heeft op het moment drie verschillende baantjes. Ze werkt als juf op twee verschillende basisscholen, een als gym-juf en een als ‘normale juf. Ze is content-creator en lerares mediawijsheid voor het Johannes Fontanus College in Barneveld.  Ze maakt samen met de leerlingen content voor bijvoorbeeld op Instagram, daarnaast geeft ze ook cursussen over bloggen en vloggen. Naast dat alles heeft zij ook nog samen met haar opa een YouTube kanaal. Als het zo mag zijn dat Zimmermann Klaasje Meijer vervangt, is ze van plan om het een hele tijd te blijven doen. ‘Zolang het leuk is en blijft, en ik heb een gevoel dat ik wat toevoeg aan de maatschappij via K3, wil ik het zeker voor een langere tijd doen’, legt ze uit. Als ze het wordt, gaat ze zeker kijken of het nog mogelijk is om een paar baantjes te behouden naast het zijn van een K3’tje. Ze is erg gehecht aan de baantjes die zij nu heeft, omdat het allemaal met kinderen is maar tóch anders. Die baantjes die ze nu heeft vindt ze ontzettend leuk en zou ze super moeilijk vinden om op te geven, maar een K3’tje worden is wel de droom.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *