Peppernuts Holland heropent pop-up Binnenstad: “Amersfoort is een goede stad”

Peppernuts Holland heropent pop-up Binnenstad: “Amersfoort is een goede stad”

Pepernootfans kunnen hun geluk niet op: dit jaar lag het bruine snoepgoed al in september in de schappen!

AMERSFOORT – Op 1 oktober opende Peppernuts Holland weer een pop-up store in de Amersfoortse binnenstad. Na het gigantische succes van vorig jaar, opende het bedrijf dit jaar maar liefst 20 tijdelijke zaakjes door heel het land.

De Peppernuts-winkel heeft zich gevestigd op dezelfde locatie als vorig jaar: aan de Riddergang 11-13, een straatje dat leidt naar het Sint Jorisplein. “Amersfoort is een goede stad,” aldus de baas van Peppernuts Holland, Miguel Groeneveld, “de plek die we konden krijgen was een mooie locatie en een mooi pand en dan valt de keuze daarop.”

Meer pop-ups

Na een succesvol 2020 opent Peppernuts dit jaar twee keer zoveel pop-up stores. Verspreid door het hele land telt het bedrijf nu 20 pop-up vestigingen, elk gevestigd in een andere grote Nederlandse stad. Ook in onder andere Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Haarlem zijn zaken van Peppernuts Holland te vinden.

De pop-up-winkelketen biedt pepernoten in allerlei kleuren en smaken. Van karamel tot mokka, van drop tot zure matten en van Apple Pie tot Lemon Cheesecake, je kunt het zo gek niet bedenken, of Peppernuts Holland heeft er pepernootjes van.

Verslaggever Marjan Voskuilen sprak met Miguel Groeneveld over de locatie van de pop-up in Amersfoort en de invloeden op de verkoop van het bruine snoepgoed. Het interview is te beluisteren via de audiobubbel hieronder.

[embed]http://soundcloud.com/carlo-pieters-244734798/pepernoten-man-mixdown-def/s-U22MHePyseQ?si=23bdb0c3e9594ada92a15393bae66ee3[/embed]

Over de auteur

Thijmen Sies

Ik ben Thijmen Sies, redacteur bij SVJ Media. Van jongs af aan heb ik al een passie voor woorden en tekst. Ik las elke dag, waar het maar kon en wanneer ik er ook maar tijd voor had. Daar is mijn liefde voor schrijven uit voortgekomen. Het zelf mogen schrijven van iets wat me nog elke dag fascineert is de grootste zegen van mijn leven. Daarom wil ik hier ook graag mijn werk van maken. Via de School voor Journalistiek hoop ik nog veel te leren over het journalistieke vak, zodat ik later met mijn grootste passie mijn brood kan verdienen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *