Drukte in natuurparken tijdens derde lockdown

Drukte in natuurparken tijdens derde lockdown

Tijdens deze derde lockdown zijn er weer veel mensen op pad. Zo ook in het Hoevelakens Bos. Hier sprak ik met een wandelaar.

Volgens de allesoversport.nl wandelen er ongeveer 11 miljoen Nederlanders wel eens voor hun plezier. Dit valt ook op in het Hoevenlakens Bos. Er lopen hier veel mensen rond.

‘Dit is één van de weinige dingen die ik nu nog met mijn gezin kan doen,’ vertelt Dennis. Dennis komt al jaren regelmatig in dit bos, omdat hij in de buurt woont. Op de vraag of het nu drukker is geworden gaf hij een duidelijk antwoord. ‘In de weekenden ga ik niet meer hier naar het bos, Ik ga dan liever ergens anders wandelen.’

Dennis gaat nu regelmatig naar een bos dat wat verder van steden afliggen. ‘ Ik wandel voor mijn rust, dat vind ik hier niet meer,’ vertelt hij nog.

Over de auteur

Romy Duitscher

Romy is een achttien jarige upcoming journalist uit de omgeving Amersfoort/Nijkerk. Als journalist schrijft zij voor Amersfoort-Noord Nieuws. Haar interesses liggen vooral bij kunst en cultuur. Romy is erg gedreven en is zeker niet bang om verhaal te halen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *