Samen spelen tijdens ‘Samenspel’

Samen spelen tijdens ‘Samenspel’

Beeld: Eva Doesborgh

Donderdag 17 oktober lieten leerlingen van basisscholen de Vlinderslag, Sint Joris en de Michaëlschool, zien wat zij hebben gedaan tijdens ‘Samenspel’.
Zij mochten hiervoor kiezen uit drie workshops die zij vier weken lang, elke donderdag hebben gevolgd. Hierdoor hebben zij kennis gemaakt met zowel de workshop als met de kinderen van andere scholen.

Over de auteur

Eva Doesborgh

Eva is een crossmediale journaliste met oog voor detail. Ze gaat gestructureerd te werk en is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Haar hart ligt met name bij het maken van producties over politieke en maatschappelijke thema’s. Momenteel schrijft ze bijdrages voor NH Nieuws ’T Gooi en tegelijkertijd is ze bezig met het verfijnen van haar kwaliteiten op haar opleiding journalistiek. Hier volgt zij ook een honours-traject over de Tweede Kamerverkiezingen. Daarvoor schrijft ze o.a. fact-checks over de claims van politici. Verder is ze student-assistent, wat inhoudt dat ze eerstejaarsstudenten journalistiek coacht bij het maken van hun eerste artikelen en audiovisuele producties.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *