POSITIEF ONDANKS GROTE TELLEURSTELLING

POSITIEF ONDANKS GROTE TELLEURSTELLING

AMSTERDAM – Nieuwe coronamaatregelen hebben voor een grote telleurstelling gezorgd bij restauranteigenaar Ingram Sarpong (34). Hij moet zijn pas geopende droom restaurant na twee weken weer sluiten, door de nieuwe Corona maatregelen. Ingram en zijn floormanager Jennifer Boateng, zeggen ondanks de telleurstelling, positief te zijn ingesteld. “De volgende keer dat we opengaan, wordt het ‘Da bomb’.” Aldus Jennifer. 

Ingram stond van jongs af aan altijd in de keuken naast zijn moeder, om te kijken naar wat zij kookte. Hij was onder de indruk van haar gerechten. Op een latere leeftijd besloot hij een restaurant te openen, die de naam ‘Momi’ (Mama) zal dragen. Hier heeft hij de afgelopen zeven jaar hard voor gewerkt.

De opening vond twee weken geleden plaats en het restaurant was volledig afgestemd op de corona regels. Momi had 30 reserveringen per dagdeel. 16:00 tot 18:00, 18:00-20:00 en 20:00 tot 22:00 uur. In totaal 90 gasten exclusief 15 medewerkers en 5 bandleden. Op een goed geboekt weekend werd er een omzet gedraaid van ruim acht duizend euro. Sarpong hoeft geen huur te betalen, als zijn restaurant deuren gesloten zijn.

“Ik ben een optimist en blijf positief. Ik kom uit Amsterdam Zuidoost, we zijn sterk gebouwd.” Aldus de eigenaar.

Jennifer deelt dat ze zich verheugt op het moment van de heropening. Zij is momenteel druk bezig met nieuwe voorbereidingen waar ze de gasten mee wil verassen. Wat het precies is wil ze nog geheimhouden. “Het wordt magnifiek.” deelt Boateng. Ze voegt eraan toe “Noord-Afrika gaat er komen.”

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *