Politie toont eerbetoon aan Melissa Kremer

Politie toont eerbetoon aan Melissa Kremer

Amsterdam – Politie Amsterdam Amstelland heeft een eerbetoon geleverd aan de met leukemie zieke Melissa Kremer. Dat gebeurde op Dinsdag 12 januari rond 22:05 tijdens het verblijf van Kremer in De Grand Hotel Krasnapolsky. “we staan hier om het meisje een lichtpuntje te bezorgen.” Aldus een politieagent.

Melissa deelt op haar Instagram story dat ze onder de indruk is van de gebeurtenis.

Melissa Kremer (24) werd al op haar tiende ziek. Ze heeft meerdere chronische aandoeningen en heeft veel meegemaakt in het ziekenhuis.

Op Dinsdag 12 januarie deelt Melissa op haar Instagram account: “De leukemie neemt ernstig toe. Het is te zien aan mijn bloedwaarde.”

De witte bloedcellen nemen toe en de rest van haar bloedcellen zijn aan het dalen. Kremer moet over ongeveer twee weken behandeld worden met de bloedtransfusie.

Kremer heeft 15 uur geleden via Social-media laten weten dat ze last had van nachtmerries. “Ik ging heel vaak op een enge manier dood in mijn dromen.” Zegt de 24 jarige die komende donderdag te gast zal zijn bij Jinek.

Eerder deze dag zochten bekende Nederlanders als Nicolette van dam en Bass Smit haar op in Het Grand Krasnapolsky Hotel op de Dam waar zij samen met haar moeder een nachtje verbleef. “Fijn om deze kanjer en haar lieve sterke moeder even te zien, ” Deelt Smit op zijn Instagram account.

Op dit account kan je dagelijks op de hoogte blijven van hoe het met Melissa gaat.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *