Pasen bij Eten en Drinken

Pasen bij Eten en Drinken

LENT – Café Eten en Drinken organiseerde voor de paasdagen een brunch, drie- of viergangendiner en een speurtocht. Dit om de mensen te voorzien van lekker eten, maar ook om de kinderen te amuseren.

Gerjan Linssen, 08-04-2021

Op de site van Eten en Drinken is te lezen dat Pasen vorig jaar de eerste feestdag was in de lockdown. We zijn dus een jaar bezig en Eten en Drinken hoopt naar eigen zeggen nog maar voor even.

Speurtocht

Guus Renswoude is leidinggevende: ‘’De speurtocht viel wel in de smaak’’. Zeventig kinderen waren aangemeld door hun ouders. ‘’Ze kregen een cadeaubon van vijf euro, maar betaalde 2,50 voor de moeite’’ voegt Renswoude daar aan toe. De kinderen een leuke middag, en Eten en Drinken publiciteit. Renswoude: ‘’Naast het kleine beetje geld ben je natuurlijk ook gespreksstof’’.

Brunch en diner

De brunch was ook een succes. Dit natuurlijk ook omdat veel mensen geneigd zijn om iets speciaals te doen met ontbijt of lunch met de paasdagen. Renswoude: ‘’Dit verklaart natuurlijk ook waarom het diner wat minder liep dan gehoopt’’. Daarnaast haalt hij het punt op van demissionair minister president Rutte die vorig jaar rond de paasdagen iedereen opriep om naar het lokale café of restaurant te gaan om daar je paaseten te halen.

Een jaar lockdown

Met Eten en Drinken gaat het nog prima. Renswoude: ‘’Het gaat zeker nog oké, we hadden vooraf al een goede buffer dus uiteindelijk is er geen man overboord’’.

Over de auteur

Gerjan Linssen

Ik keek boven maar nu is het onder zoek.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *