GelreDome klaar voor versoepelingen

GelreDome klaar voor versoepelingen

ARNHEM- GelreDome huis van vele evenementen, concerten en voetbalwedstrijden mag na 25 september bijna iedereen toelaten. Tijdens wedstrijden van de voetbalclub Vitesse mag het stadion weer de volledige 25.000 toeschouwers toelaten en tijdens de concerten en evenementen mag 75% van de totale capaciteit toegelaten worden.

Het bestuur van GelreDome Arnhem verheugt zich op 25 september wanneer het grootste theater van Nederland na bijna twee jaar weer bijna volledig open kan. De komende evenementen die gepland staan in oktober zijn al goed voorbereid volgens woordvoerder Bianca Smaling.

Snollebollekes is het eerst volgende grote evenement waarbij 75 procent van de totale capaciteit mag komen, dit komt neer op zo’n 31.000 mensen. Na een lange periode van geen evenementen organiseren is er niet veel veranderd in de voorbereiding. Het stadion zegt volledig de richtlijnen van de overheid te volgen en controleert op vaccinatie en/of test bewijzen, volgens Smaling zijn zij op dit moment bezig om testlocaties rondom het stadion te regelen. Snollebollekes zal 8 oktober aftrappen met het eerste grote evenement naast de voetbalwedstrijden van Vitesse. Andere grote evenementen die nog op de planning staan zijn Glory Collision waarbij Rico Verhoeven te midden van 31.000 mensen gaat vechten tegen Alistair Overeem en in december staat na anderhalf jaar het Piraten Festijn weer op de planning.

8 oktober wordt het ‘festival seizoen’ na bijna twee jaar Covid dan echt geopend met de Snollebolllekes in het Gelredome Arnhem, maar wel volgens de richtlijnen van de overheid.

In de link hieronder kunt u luisteren naar het interview.

https://soundcloud.com/user-79933108/job-bonte-interview-gelredome-week1/s-8HDvTMuIKYN

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *