{"id":1625,"date":"2024-12-01T17:05:06","date_gmt":"2024-12-01T16:05:06","guid":{"rendered":"https:\/\/svjmedia.nl\/biltsenieuwe\/?p=1625"},"modified":"2024-12-15T11:01:35","modified_gmt":"2024-12-15T10:01:35","slug":"snackfuture-wint-gouden-innovatie-award","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/svjmedia.nl\/biltsenieuwe\/1625\/snackfuture-wint-gouden-innovatie-award\/","title":{"rendered":"SnackFuture wint gouden innovatie award"},"content":{"rendered":"
BILTHOVEN – Snackfuture is met hun innovatieve hybride vlees door de KVK uitgeroepen tot het meest innovatieve mkb-bedrijf van Nederland in de categorie voeding, water en infrastructuur. \u00a0<\/strong><\/p>\n Snackfuture is een bedrijf dat in januari van 2024 op de markt is gekomen. Ze produceren snacks die bestaan uit minder dan 50 procent vlees, de rest van de snack is opgevuld met onder andere peulvruchten, groenten en vezelstructuren. Ook bevat het product geen kunstmatige additieven, waardoor de doorgaans zure smaak in het vlees verdwijnt.<\/span><\/p>\n Tessa Rijn is eigenaar van Snackfuture en is erg blij dat ze de prijs hebben gewonnen. Ze merkt dat ze door de prijs meer gebeld wordt door bedrijven die ge\u00efnteresseerd zijn in haar product. Ze verkoopt haar producten ook al aan onder andere FC Utrecht en de Rabobank.<\/span><\/p>\n Het bedrijf is ook genomineerd voor andere awards, zoals voor een award omtrent innovatieve producten in de gehele wereld. Deze wordt in Saudi-Arabi\u00eb uitgereikt.<\/span><\/p>\n Tessa zegt zelf dat dit soort producten wereldwijd \u2018booming\u2019 zijn, omdat veel mensen de vegetarische producten die de vleesproducten moeten vervangen, eigenlijk niet lekker vinden. Dit product lijkt de perfecte oplossing voor een lekker en klimaatvriendelijk product.<\/span> Beluister hieronder het audio-interview waarin Sander Alberts in gesprek gaat met Tessa Rijn, de oprichter van SNX. Hij vroeg aan haar wat haar eerste reactie was op het winnen van de gouden innovatie award:<\/em>
\n\u00a0<\/span><\/p>\n
\n<\/span>