Geld inzamelen voor goed doel

Cheyenne van Muijden en nog 4 studenten moeten voor een schoolproject geld ophalen voor een goed doel. De studenten hebben gekozen voor de Edwin van der Sar Foundation, omdat zij dit een belangrijk doel vinden. Via Instagram en Facebook kun je, door middel van een hooghoud challenge of het rad van Fortuin, geld doneren. De actie is al 7 weken bezig en duurt nog 3 weken.

Lees verder

Ontmoetingscentrum Plein28 in tijden van corona.

Nancy Falken, coördinator van ontmoetingscentrum Plein28 in Hillegom, merkt het afgelopen halfjaar veel verandering. Doordat de coronacrisis ook Nederland binnen is gedrongen heeft het ontmoetingscentrum een aantal dingen moeten aanpassen. Vele activiteiten zijn ingekort of geschrapt, maar Nancy merkt ook dat de mentale gezondheid van mensen achteruit gaat.

Lees verder
Bezig met laden
  • Samenleving
  • Zakelijk
  • Vrije tijd
  • Beleid & Bestuur

Disclaimer

Op deze website publiceren eerstejaarsstudenten Journalistiek van de Hogeschool Utrecht nieuws en actualiteiten over uw plaats of wijk.

Tenzij anders vermeld, zijn alle teksten, foto’s en andere media op deze website gelicentieerd onder een Creative Commons CC BY-NC-ND 4.0-licentie.
Teksten en media op deze website mogen alleen met naamsvermelding worden gedeeld voor niet-commerciële doeleinden.