Valentijnsdag kokkerellen

Valentijnsdag kokkerellen

14 februari is het weer de dag van de liefde. Voor Valentijnsdag hebben veel horeca tenten in Utrecht wat speciaals verzonnen. Waar mensen normaal gesproken bij een restaurant zouden reserveren om erna er luxe geserveerd te worden, is dat dit jaar anders. Door de corona maatregelen is de horeca namelijk al een tijdje dicht voor bezoek buiten afhalen.

Romantisch je eigen gerecht van je favoriete restaurant maken. Mr. Black and the White Ox in Utrecht doen dit ook. De keuken bereidt de nodige ingrediënten mise en place voor in bakjes met een sticker erop zodat je weet wat alles is. Daarnaast heb je dan de bereidingswijze waarop precies verteld is hoe je het klaar maakt. Dan is het de bedoeling dat je het dus zelf thuis afmaakt!

Het voorgerecht van de valentijnsactie van Mr. Black and the White Ox is de foto bovenaan en wordt op de volgende manier ge-quote door de souschef van het restaurant; “Deze carpaccio is in het jasje gestoken van een klassieke surf en turf. Met de combinatie tussen dungesneden kalf, tartaar en gamba krijg je een frissig voorgerechtje, dat je smaakpappilen op gang brengt voor alles wat nog gaat komen!” – Vasco Gritner, Souschef

Mr. Black and the White Ox bezorgen niet in heel Utrecht, maar maken misschien een paar uitzonderingen op deze speciale dag in Utrecht.

Op verschillende manieren kan je dus genieten van je zondagavond of je nou wil koken of wil bestellen. Hierdoor houden we het uiteten gevoel er een beetje in.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *