Leidse restaurants geholpen door Albert Heijn

Leidse restaurants geholpen door Albert Heijn

LEIDEN – Verschillende restaurants in Leiden hebben hulp geboden gekregen van de lokale Albert Heijn XL. In een samenwerking bieden zij één weekend lang hun diner-box aan in de koelvitrines van de supermarkt. Rebel Horeca ging deze samenwerking aan.

De hulpactie in de sleutelstad ging het weekend van 22 januari van start. Restaurant Just Meet lag als eerste in de schappen met een drie-gangen-diner box voor twee personen.

Rebel Horeca volgde, echter kozen zij voor een borrel box. Ook zij kregen slechts één weekend de kans om in de schappen te liggen. “Onze drijfveer om mee te doen is enerzijds de eer om je als restaurant te mogen presenteren bij de Albert Heijn en anderzijds hoop je natuurlijk dat men zo enthousiast is over de box, dat mensen ook de weg naar onze webshop weten te vinden om vaker bij ons een culinaire box of een heerlijk gerecht voor Take Away of Delivery te bestellen.”

De Rebel-boxen wekten veel belangstelling en waren snel uitverkocht. Na kennismaking met de consument in de supermarkt, biedt het restaurant de box dit weekend op hun eigen site aan met hopelijk hetzelfde succes.

Ook in andere steden bieden de Albert Heijn XL winkels een helpende hand aan lokale restaurants.

De horecabranche is hard geraakt door de corona uitbraak. Het overgrote deel van het afgelopen jaar heeft zij de deuren dicht moeten houden. Dankzij de mogelijkheid om eten te laten afhalen en te bezorgen, hoefde zij niet helemaal stil te zitten.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *