Campagne voor winkelen op afstand

Campagne voor winkelen op afstand

De campagne “Wij zijn altijd dichtbij” is georganiseerd door het Noordwijk Shopping Centre, Winkeliersvereniging Noordwijk Binnen en Noordwijkerhout Centrum, hiermee willen zij aantonen dat winkelen op afstand prima kan. De campagne loopt van 2 februari 2021 totdat de winkels hun deuren weer mogen openen.

Het op afstand winkelen uit zich op verschillende manieren, veel winkeliers hebben in hun etalage hun producten uitgestald. De contact gegevens staan op de ruiten van de winkels, zo zijn ze vaak telefonisch, online of per WhatsApp bereikbaar. De shopmogelijkheden staan vaak ook vermeldt op de ruit van de winkel of op de website van de betreffende winkel. De winkeliers geven graag advies en komen de producten vaak nog dezelfde dag persoonlijk bij de klanten thuisbezorgen.

Voor de campagne wordt op verschillende manieren zichtbaarheid gecreëerd. Via borden langs de weg op de A0 en middels advertenties. Daarnaast demonstreren de winkeliers in filmpjes hoe het nu werkt om bij hen te winkelen en welke extra services ze bieden, deze worden gedeeld via sociale media. Zo blijven de winkeliers in beeld en weten de consumenten dat er zelfs in deze tijd nog heel veel mogelijk blijft.

De campagne is ontstaan tijdens een overleg met drie winkelgebieden, het is uiteindelijk tot een concreet voorstel uitgewerkt. Deze werd door alle partijen enthousiast ontvangen. Het campagneplan is binnen twee weken bewerkstelligd. De winkeliers zijn allemaal zeer trots op het plan, maar hopen uiteraard ook snel weer klanten te mogen ontvangen in de winkels.

Yara van Herwijnen

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *