Nieuwe Supermarkt in Nieuw-Vennep – Recensie: Van A tot Z supermarkt

Nieuwe Supermarkt in Nieuw-Vennep – Recensie: Van A tot Z supermarkt

Op 17 maart 2021 opende A tot Z supermarkt voor het eerst haar deuren in het centrum van Nieuw-Vennep waar zij het oude pand van de Kruidvat in de Venneperstraat weer op vulden. Naast het diverse assortiment in Halal vlees, groenten en fruit is er ook een ‘’Pizzahoek’’ waar je onder andere Italiaanse pizza’s ook Turkse pizza’s, broodjes en kapsalon kan bestellen. 

De supermarkt zelf 

 Van A tot Z supermarkt is gevestigd in het centrum van Nieuw-Vennep op het adres Venneperstraat 12. De supermarkt is gespecialiseerd in levensmiddelen en hebben verse groente, fruit, een eigen slagerij met diverse soorten Halal vlees, een bakkerij waar elke ochtend verse broden in Midden-Oosterse stijl gebakken worden en zeker niet te missen de koeling met verse olijven en Mediterrane salades.  

Op hun Facebook schrijven ze zei; ‘’A tot Z Supermarkt is gevestigd in Nieuw Vennep. Gespecialiseerd in Levensmiddelen: vlees (lams, rund, kalf, kip) , verse groente en fruit , rijst , makron, granen, etc. Wij hebben producten van alle hoeken van de wereld , wij werken met hoge kwaliteit. Naast de verse vlees en dagelijks verse groente en fruit hebben wij Italiaanse pizza’s en gril hoek.’’ Waar zij ook diverse foto’s delen van de schappen en aanbiedingen. 

 Mijn eindoordeel 

 In het centrum van Nieuw-Vennep zijn meerdere vers supermarkten te vinden die zich specialiseren in buitenlandse producten en een ‘snackhoek’ hebben waar meestal döner producten verkrijgbaar zijn. Daarom maakt deze supermarkt zichzelf interessant door te laten zien wat hen onderscheidt van de concurrenten in het winkelcentrum.  

De supermarkt ziet er van de buitenkant zeer uitnodigend uit met de verse groentes en fruitsoorten aan de buitenkant ook kan je aan de aan de buitenkant even naar binnen kijken hoe de bakker de pizzaatjes in de oven legt en zijn vlees controleert bij de ‘pizzahoek’. De buitenkant is verder versierd met foto’s van de verse producten en blauwe tekstballonnetjes over het product wat een zeer uitnodigende uitstraling geeft aan de winkel. 

 Als je de winkel binnenloopt kan je meteen een rol mandje pakken als je goed oplet of er niemand anders de winkel uit moet door het ietwat krappe paadje, maar zodra je de winkel binnenloopt valt je oog al meteen op de kleurrijke snoepverpakkingen aan de je linkerzijde naast de kassa. Als je paden in loopt zie je producten die je vast wel kent zoals koek, thee, wasmiddelen, toiletpapier, noten, gedroogde vruchten, ingeblikte worst, groenten en chips van merken die vast wel kent zoals pringles, maar ook veel merken die je hier niet in de gewone supermarkt treft. Vooral Turkse en Arabische merken zijn in deze schappen te vinden. 

Verder komen we naast de schappen nog langs stapels met frisdrank, grote stapels met verschillende soorten rijst uit Zuid-Azië vooral en diepvriesproducten zoals Halal diverse snacks en hele kippen. Daartegenover staan de schappen voor groentes, de groenten glimmen in het licht en geven een gezonde uitstraling wat je van groente moet verwachten natuurlijk! Ook is er een heel schap vol specerijen die je in een gewone winkel niet zo gemakkelijk tegen zal komen.  

Als je een bezoekje brengt aan de pizzahoek (die ook bezorgd) wordt je begroet door een vriendelijke medewerker die naar je bestelling vraagt en enthousiast is over zijn producten. ook alle pizza’s zijn Halal, iets dat in Nieuw-Vennep ook erg gemist werd na het stoppen van Cafetaria Peppino, dus het is een mooie aanwinst voor Nieuw-Vennep. Als je de Thuisbezorgd app opent zie je dat het menu nog veel uitgebreider is dan op de site. Naast pizza ook lekkere broodjes, Turkse pizza’s en kapsalon. Na een snel opgenomen bestelling is kan je voor een mooi prijsje bij kassa afrekenen en kijken naar al het lekkere verse vlees van de slagerij en salades in koeling ernaast. 

 De winkel is zeker een bezoekje waard als je voor hoge kwaliteit leuke boodschapjes wilt doen voor een lagere prijs dan in een grote supermarktketen, echter mist er wel een beetje diversiteit in het assortiment zoals het aangeboden wordt. De wereld specialiteiten beperken toch vooral tot Midden-Oosterse producten, misschien dat er in de toekomst verder geëxperimenteerd zal worden.  

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *