Concert van Blanks ging toch door ondanks corona

Concert van Blanks ging toch door ondanks corona

''...Het heeft beide zijn charme'' Simon over de locaties Paradiso en openluchttheater Caprera © Joëlle de Boer

Amsterdam – De fans en supporters van Blanks (aka Simon de Wit) hadden afgelopen dagen maar 1 vraag: Gaat het concert door? Paradiso en de artiest Blanks zelf wisten het tot op 1 dag van tevoren zelf ook niet of het concert kon door kon gaan of niet. 2 dagen van tevoren toen een fan in zijn reacties op Instagram vroeg of het concert door ging ondanks de nieuwe corona maatregelen antwoorden hij het volgende:
‘’Ik wacht ook op duidelijkheid! Zodra ik het nieuws heb deel ik het, het is wachten op overleg van de veiligheidsregios.’’  – MusicbyBlanks in een 

reactie op Instagram, 30 september 2020

Uiteindelijk kon Blanks toch zijn 250 gasten in Paradiso in de grote zaal verwelkomen. Joëlle de Boer, Fan van Blanks en journalist neemt jullie mee naar één van de eerste corona proef concerten in Paradiso.

Over de auteur

Joëlle de Boer

Joëlle de Boer is geboren op 5 oktober 2000 in Hoofddorp. Ze is het oudste kind in het gezin waarin ze opgroeide. Haar 2 moeders kregen haar en haar zusje met behulp van spermadonatie. Wat betekend dat ze ook een hoop halfbroers en halfzussen heeft. Ze is 1 van maar liefst 32+- halfbroers en halfzussen. Ze schrijft over haar leven als donorkind op haar blog Missing Side - Kid of E19 sinds september 2016. Ze is begonnen aan haar opleiding journalistiek aan de hogeschool Utrecht om zo zichzelf te kunnen ontwikkelen en om haar dromen te volgen. Ze houd er van om te schrijven en nieuws te maken over maatschappelijke onderwerpen zoals de samenleving. Persoonlijke verhalen van mensen. Kunst en cultuur en politiek.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *