Steviger in je schoenen staan met hulp van Marie-Elize

Steviger in je schoenen staan met hulp van Marie-Elize

Beeld: Marie-Elize

Veel vrouwen dromen ervan om zelfverzekerd in het leven te staan en de onzekerheid eindelijk eens los te laten. Marie-Elize wil dat vrouwen hun dromen achterna kunnen gaan, daarom helpt zij jonge vrouwen naar meer zelfvertrouwen. 

Onlangs heeft Marie-Elize een online-klaslokaal opgezet, genaamd The Shine ClassroomThe Shine Classroom heeft zij bedacht om een klaslokaal te creëren waarin je de lessen leert die je eigenlijk op school had willen leren over zelfvertrouwen, selfcare en positief denken. Zij gelooft dat die drie onderwerpen erg mooi met elkaar verbonden zijn en het past tegelijkertijd ook bij haar als persoon. 

 Marie-Elize geeft aan dat zij bij veel jonge vrouwen met wie zij in aanraking komt een soort van rode draad’ heeft opgemerkt, gericht op waar veel vrouwen tegen aanlopen. Zij vertelt dat dat zeker niet gek is, als je ziet wat er gebeurt in de levensfase van een jonge vrouw. Je bent jezelf aan het ontplooien, daardoor kan het vergelijken met anderen een grote rol spelen in je leven. Er zijn belangrijke keuzes die gemaakt moeten worden en je wil ook de goede keuzes maken. Relaties veranderen en je krijgt meer verantwoordelijkheden. En in plaats van onszelf heel liefdevol door deze intense periode te begeleiden, maken we het onszelf enorm moeilijk, worden we hard voor onszelf en moeten we alles in een keer goed doen, zegt Marie-Elize in haar welkomstvideo van The Shine Classroom. 

 Met veel liefde wil Marie-Elize aan jonge vrouwen die met deze moeilijkheden lopen laten zien dat je ook op een fijne manier door deze fase heen kunt gaan, waardoor het makkelijker wordt en waar je plezier aan ervaart. Zij benadrukt dat zelfstandig worden en je eigen keuzes maken ook zo leuk kan zijn.  

 Veel vrouwen reageren positief op de cursussen van Marie-Elize. Zo heeft Madelon (23 jaarop de website van haar een reactie gegeven. ‘’Zonder de coaching van Marie had ik mij constant erg somber en depressief gevoeld en had ik de hoop allang opgegeven. De sessies motiveren mij enorm en ik word er positiever van. Ook vind ik het fijn dat Marie weet waar ze over praat, omdat ze het zelf heeft meegemaakt. Je voelt dat ze het allerbeste met je voor heeft en het écht allemaal meent. Je kunt met je vragen bij haar terecht, ook tussen de sessies door en ze denkt altijd heel fijn mee.’’ 

 

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *