Derde editie van driving diner was weer een succes

Derde editie van driving diner was weer een succes

BOMMELERWAARD/MAASDRIEL – Nu alle restaurants gesloten zijn komen gemeente Zaltbommel en gemeente Maasdriel met een nieuwe manier van uiteten, diner in je eigen auto.

Afgelopen zaterdag opende vijf restaurants voor de derde keer dit jaar weer hun deuren voor de gasten van de driving diner. Het idee is simpel, je stapt in je auto en rijd langs de restaurants, zoekt een plekje waar je kan eten en rijdt vervolgens verder naar het volgende restaurant. Ook krijg je onderweg vragen over de route, als al deze vragen goed beantwoord worden kan je kaartjes winnen voor de vierde editie van de driving diner. Verder is er sprake van een tijdslot zodat er niet te veel auto’s komen te staan bij de parkeerplaatsen. Deelname aan dit rijdende vijf gangen diner kost ruim 50 euro per persoon. Een paar dagen na de bekendmaking was het diner al meteen uitverkocht.

De route begint bij Bistro in Petto, hier wordt het voorgerecht geserveerd. Vervolgens rijden de auto’s naar het Bommels Bakhuys in Zaltbommel. Dan is het tijd voor het hoofdgerecht bij het restaurant genaamd Amadeus. Hierna wordt er gereden naar Dukdalf en tot slot wordt het diner afgesloten met het dessert bij Flicka.

De reacties van de gasten waren alleen maar positief. ‘Het eten was erg lekker en in deze tijd is het toch leuk om op deze manier nog uit te kunnen eten’.  Door de positieve reacties en de snelle kaartverkoop komt er 19 December een vierde editie.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *