Tankstation Gecu Culemborg blijft favoriet

Tankstation Gecu Culemborg blijft favoriet

Tankstation Gecu in Culemborg

Tankstation GT24 op het industrieterrein van Culemborg trekt veel bekijks met haar acties. Als je tankt krijg je al korting, maar als je je tankbon laat zien krijg je ook nog eens korting op je oliebollen. Zulke acties maken dit tankstation een die mensen graag bezoeken.

Een lange rij auto’s vormt zich op het trettoir van tankstation GT24 in Culemborg. Al deze mensen hebben een ding gemeen: ze willen goedkope benzine. Op het moment dat ik hier sta is er een actie gaande, namelijk 23 cent per liter korting.

Sinds 2019 is autobedrijf/tankstation Gecu omgetoverd van het merk Autofood naar GT24. Elke week komen ze met grote acties naar buiten in de vorm van korting op je benzine. Hoe dit mogelijk is leggen ze uit op hun website. “Met onze prijsmeters controleren we iedere dag de tarieven van alle tankstations in Nederland voor jou. Daar passen wij onze prijzen altijd op aan, omdat we ernaar streven om aan het eind van de maand telkens weer als voordeligste tankstation uit de bus te komen.”

Op hun Facebookpagina, Gecu goedkoop tanken in Culemborg, houden ze ondertussen al 2270 mensen op de hoogte wanneer zij een leuke actie hebben. Zo ook Jeffrey, die hier regelmatig tankt omdat hier volgens hem de voordeel toch het hoogste is. ‘Het verschil qua prijs hier met bijvoorbeeld een tankstation op de snelweg loopt al gauw op. Ik ben veel onderweg voor mijn werk en ben afhankelijk van zulke tankstations, al doe ik dat liever niet. Daarom ben ik blij dat er tankstations zijn zoals GT24 die mooie aanbiedingen voor ons hebben zodat onze portemonee toch een minder harde klap krijgen.’

Als ik hem vraag of hij hier ook wel eens komt voor Gecu’s andere voorzieningen reageert hij enthousiast. ‘Ik kom hier inderdaad ook wel eens om mijn auto schoon te maken! De wasboxen achter het autobedrijf zijn ideaal om er even gauw een spons overheen te halen. Ik ben zeer tevreden over de services die zij bieden en de mensen zijn ook erg vriendelijk. Ik kom hier graag en raad het iedereen aan.’

Een gesprek voeren blijkt toch vrij moeilijk, ondanks dat het nog vroeg op de dag is. Continu maken auto’s plek voor elkaar om te tanken en het broemende geluid van de pompen blijft hangen in je oren. De bedwingende walm van benzine is er een die velen toch wel lekker vinden.

Verslaggeefster Marianne Stelwagen sprak iemand aan die op dat moment kwam tanken.

Over de auteur

Marianne Stelwagen

Ik ben Marianne (Marnie) Stelwagen, 21 jaar oud en eerstejaars student aan de School voor Journalistiek te Utrecht. Ik ben erg geïnteresseerd in muziek en maatschappelijke problemen, een rolmodel daarin voor mij is Tim Hofman. Ik zal over allerlei onderwerpen schrijven!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.