Roze bunker: siroop duurzaam geproduceerd

Roze bunker: siroop duurzaam geproduceerd

Duurzame productie wordt steeds belangrijker. Dit vindt De Roze Bunker ook. Zij gooien niks weg, maar experimenteren met fruitresten en kruiden om steeds meer unieke smaken te ontwikkelen. Ook gaan ze het tegen dat vrachtwagens met ‘gewone’ flesjes water steeds heen en weer rijden. In plaats daarvan stimuleren ze water uit de kraan.

Deze siroop is zowel thuis als in cafés te verkrijgen. Niet alleen is het perfect voor het maken van limonade, maar de siroop werkt ook als smaakmaker in bijvoorbeeld cocktails. De smaak is zó sterk, dat er een hele krat aan frisdrank geproduceerd kan worden met één fles siroop. Ontzettend duurzaam in gebruik dus.

De technische fruitslagers hebben speciaal voor restaurants, cafés en podia een serveersysteem ontwikkeld. Dit serveersysteem zorgt ervoor dat je elke keer de perfecte hoeveelheid siroop krijgt om te mengen met water. Zo heb je altijd het perfecte drankje.

Marnie Stelwagen sprak met Gido van de Roze Bunker.

[embed]https://soundcloud.com/marniestelwagen/roze-bunker-interview/s-gOfY3lgslL1[/embed]

Over de auteur

Bianca van Steeg

Na getogen te zijn in Spakenburg ben ik verhuisd naar Utrecht voor de opleiding journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Mijn interesses liggen enorm uitgebreid, van gamen tot kunst tot de paardensport. Je zult mij dus zien schrijven over van alles en nog wat.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *