Jasper Schurgers en Tom van Munster mogen weer optreden

Jasper Schurgers en Tom van Munster mogen weer optreden

Het muzikale duo Jasper Schurgers en Tom van Munster (allebei 23) hebben weer gitaar mogen spelen op de Oude Vismarkt in Culemborg. Na een hele lange periode vol coronaperikelen, hebben de twee Culemborgers afgelopen zaterdag de mensen op de Oude Vismarkt voorzien van Bluesmuziek.

 

Schurgers kan terugkijken op een succesvolle zaterdag. Volgens de gitarist, was het een ‘bevrijding’ om weer op het podium te mogen staan. ‘Ik had mij al heel lang verheugd hierop. Het voelde echt alsof ik honderd jaar niet had opgetreden’, zegt Schurgers.

 

Schurgers en Van Munster spelen allebei al meer dan tien jaar gitaar en samen treden ze al zes jaar op. Door de pandemie, de lockdowns en al het gedoe rondom de coronacrisis, hebben ze twee jaar niet kunnen spelen. ‘Thuis lukte het mij met mijn gitaar wel om de tijd te doden, maar het mooiste is natuurlijk om in een volle kroeg op te treden’, aldus Schurgers. Afgelopen weekend mocht het duo na lange tijd weer optreden op een volle Oude Vismarkt in Culemborg.

De agenda van de twee Blues-spelers is weer lekker gevuld, volgens Schurgers: ‘In oktober mogen we in Culemborg weer een aantal kroegen in, mits de maatregelen dat toelaten. Ik kijk er enorm naar uit om daar weer te gaan spelen’.

Over de auteur

Jeroen Immink

Hallo, ik ben Jeroen Immink, ik ben 21 jaar en sinds dit jaar studeer ik Journalistiek op Hogeschool Utrecht. Sport is waar mijn passie ligt, dus wil ik later iets óf in het voetbal, of in de Formule 1.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.