Elkwelzijn brengt mensen al vijftien jaar bij elkaar

Elkwelzijn brengt mensen al vijftien jaar bij elkaar

Elkwelzijn bestaat vijftien jaar

In de maand september bestaat Elkwelzijn vijftien jaar. Dit vieren zij door op 22 september een Jubeltoer door de stad Culemborg te houden. Jong en oud komt hierop af. Doel van de toer: vijftien letters verzamelen en hier een slagzin mee maken. Door dit te doen win je een prijs.

’Vijftien jaar, dat is een reden om het te vieren’, aldus Sandra Rigter. Rigter werkt als coördinator van het vrijwilligersinformatiepunt in Culemborg. Al vijftien jaar lang brengt Elkwelzijn mensen bij elkaar die het wat lastiger hebben in de samenleving. Maar ook is Elkwelzijn er voor mensen die graag de gezelligheid opzoeken. Dit geldt voor jong en oud. Met allerlei lagen van de bevolking heeft Elkwelzijn te maken. ‘Van wethouder tot de buurman, van raadslid tot zorgpartners, tot vrijwilligers’. Rigter heeft ze allemaal voorbij zien komen.

Als het om de toekomst gaat blijft Elkwelzijn erg belangrijk. ‘Welzijns werk houdt nooit op’, zegt Rigter. ‘Ontwikkelingen in de maatschappij zorgen ervoor dat er nog meer gevraagd wordt van ons werk’. Samenwerking met partners in Culemborg is hierbij erg belangrijk. Het is een spannende tijd en daar horen veel uitdagingen bij, maar Elkwelzijn gaat er met goede moed tegenaan.

Over de auteur

Emma Matthee

Mijn naam is Emma Matthee en ik ben 20 jaar oud. Sinds jongs af aan schrijf ik al verhalen over van alles en nog wat. Ik wil graag mijn kennis verbreden over de wereld van de journalistiek.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.