De VRIJstadPAS een nieuwe lokale cadeaukaart in Culemborg

De VRIJstadPAS een nieuwe lokale cadeaukaart in Culemborg

Foto: Raijmond Rison

Culemborger Raijmond Rison (57) bedenkt en realiseert een lokale cadeaukaart ‘De VRIJstadPAS’ die enkel bij aangesloten Culemborgse ondernemers te besteden is.

De cadeaukaart is gerealiseerd mede door financiële hulp van het ondernemersfonds Culemborg en een samenwerking met GROUPCARD BV. Inmiddels hebben 20 bedrijven zich aangesloten. Waaronder culturele instellingen, kappers, retailers en horeca zaken. Op dit moment is de cadeaukaart te koop bij de Culemborgse Mannen maar ze hopen snel uit te breiden met meerdere verkooppunten in Culemborg.

De VRIJstadPAS is iets waar Culemborger Raijmond Rison al vijf jaar mee bezig is. Vijf jaar geleden werden de online webshops steeds populairder, Raijmond wilde een manier verzinnen waardoor mensen toch weer lokaal gingen consumeren. Daarnaast is het milieu iets waar Raijmond erg mee bezig is ‘Ik ben erg voor het klimaat met name voor de toekomstige generatie. Daarom vind ik het belangrijk dat mensen meer lokaal bewegen, in plaats van in de auto te stappen om naar bijvoorbeeld Den Bosch te rijden. Terwijl je ook lopend of fietsend in je eigen stad kan consumeren.’ aldus Raijmond Rison.

Over de auteur

Lieke Bastiaansen

Hoi! Mijn naam is Lieke, ik ben 21 jaar oud en ik studeer aan de school voor journalistiek. Wat ik later wil gaan doen? Geen idee. Maar in de tussentijd zal ik je hier op de hoogte houden van al het nieuws uit Culemborg!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.