Tennisvereniging Ter Weijde introduceert padel in Culemborg

Tennisvereniging Ter Weijde introduceert padel in Culemborg

Foto: Rob Valkonet

Voorzitter van tennisvereniging Ter Weijde Rob Valkonet introduceert padel in Culemborg met 2 nieuwe padelbanen. De aanleg van de banen wordt in Januari 2022 gerealiseerd.

Het is gestart met een Culemborgse padelcommissie, deze commissie was in gesprek met de gemeente om een passende plek te vinden voor de padelbanen. Uiteindelijk zijn zij bij tennisvereniging Ter Weijde uitgekomen.

Het is een weloverwogen keuze geweest, zo heeft de tennisvereniging eerst een aantal clinics georganiseerd voor vaste actieve leden om hen zo kennis te laten maken met de sport. Dat was een groot succes. Naar aanleiding van dit succes is er in de laatste algemene ledenvergadering unaniem besloten om de aanleg van de padelbanen ook daadwerkelijk te gaan realiseren.

Tot groot genoegen van voorzitter Rob Valkonet aangezien dit helemaal aansluit bij zijn ambities voor de vereniging. ‘Padel heeft een enorme aantrekkingskracht in de middengroep dus het leeftijdssegment tussen de 30-50 jaar. Doordat we de padelbanen gaan realiseren is ons doel dat de dynamiek en aantrekkingskracht vergroot gaat worden binnen onze vereniging. En dat gaat lukken.’ Aldus Rob Valkonet.

Voor de aanleg van de padelbanen moet de vereniging eerst nog een opknapbeurt krijgen denk aan nieuwe bestrating, stoepen, hekwerk, oefenkooien en fietsenstallingen daar zullen ze eerder mee starten. Daarna kan het aanleggen van de padelbanen beginnen.

Verslaggever Roy van den Bosch gaat in gesprek met de voorzitter van tennisvereniging Ter Weijde Rob Valkonet

Over de auteur

Lieke Bastiaansen

Hoi! Mijn naam is Lieke, ik ben 21 jaar oud en ik studeer aan de school voor journalistiek. Wat ik later wil gaan doen? Geen idee. Maar in de tussentijd zal ik je hier op de hoogte houden van al het nieuws uit Culemborg!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.