Hockeyclub CMHC opent hun deelname aan De Derde Helft met een actieve kick-off-middag

Hockeyclub CMHC opent hun deelname aan De Derde Helft met een actieve kick-off-middag

De ouderen waren al druk bezig met de activiteiten op het hockeyveld

CMHC had al lang het doel om ouderen te betrekken bij de hockeyclub en deze week is dat eindelijk gelukt. Woensdag 27 oktober kwamen een aantal ouderen bij CMHC voor de kick-off van De Derde Helft, hier waren meerdere activiteiten voorbereid. De ouderen konden sjoelen, rummikuppen en activiteiten ondernemen op het hockeyveld zoals wandelhockey.

‘Het was iets wat ik al heel lang wil, om ook juist de ouderen doelgroep bij de hockeyclub te betrekken.’ verteld Roger van Asselt, voorzitter van CMHC, over hun deelname aan De Derde Helft. De Derde Helft is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds wat ouderen stimuleert om mee te doen aan het leven bij een sportclub. CMHC heeft er nu ook voor gekozen om deel te nemen aan De Derde Helft, ze hopen leden te werven en de eenzaamheid onder ouderen te bestrijden. ‘Ik hoop dat ze zich later ook betrokken voelen bij de club.’ aldus Roger van Asselt.

CMHC gaat elke woensdagmiddag het clubhuis openstellen voor ouderen die iets gezelligs of actiefs willen doen. Voor de kick-off waren nog maar tien aanmeldingen maar CMHC hoopt snel dat de ouderen elkaar gaan aansporen om deel te nemen aan de activiteiten op de woensdagmiddag. ‘Ik denk dat het snel mond-tot-mond reclame wordt, en dat er nog veel meer bijkomen.’ zei Roger van Asselt over de opkomst bij de kick-off.

https://soundcloud.com/user-921184917/interview-roger-van-asselt-derde-helft-daan-morkin-mixdown?si=227b076383de4b86be82d31e7ea5b41d

Over de auteur

Daan Morkin

Mijn naam is Daan Morkin, ik ben 18 jaar en ik breng jullie graag al het nieuws in Culemborg. Ik ben heel erg geïnteresseerd in actualiteiten, politiek en de maatschappij. Deze interesses hoop ik ook in mijn nieuws uit te lichten.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *