Linnaeus live met schrijver Thomas Heerma van Voss

Linnaeus live met schrijver Thomas Heerma van Voss

Wie de schrijver Thomas Heerma van Voss in levenden lijve wil ontmoeten, kan 28 oktober om 19.00 uur terecht in OBA Linnaeus in Amsterdam Oost. Want daar wordt hij geïnterviewd door Maaike Bergstra over zijn boek Condities.

Deze herfst verzorgt OBA Linnaeus samen met Schrijvers uit Oost en Linnaeus Boekhandel drie literaire bijeenkomsten. Omdat de toeschouwers soep krijgen noemen ze het Schrijvers en Soep.

‘We proberen altijd de buurt te betrekken in onze activiteiten’, zegt medewerkster van de OBA Gwen Morice. Daarom wordt er voorafgaand een kopje soep geserveerd. ‘Hela is een buurtbewoonster, zij maakt de soep en serveert het ook. Mensen uit de buurt komen gezellig een praatje maken en een hartverwarmend soep eten.’

Thomas Heerma van Voss (1990) is een Amsterdamse schrijver. Hij studeerde Engels en Nederlands. Hij heeft interviews, verhalen en artikelen gepubliceerd in onder meer de Volkskrant, NRC, Vrij Nederland, de Correspondent en de Groene Amsterdammer.

Na zijn romans De Allestafel en Stern verscheen vorig jaar zijn derde roman: Condities.

Over de auteur

Subhi Almatroud

Ik vind het moeilijk om uit te leggen wie ik ben. Want ik ben een hele- boel tegelijk. Ik ben een vrije geest. Ik ben liefdevol. Ik ben een harde werker. Ik ben een ontdekker. Ik ben een muziekliefhebber. Ik ben sociaal. Maar stiekem ook heel graag alleen. Ik ben brutaal én verlegen. Ik ben een buitenmens. Maar trek me ook graag terug om rustig een boek te lezen. Ik ben een heleboel. Maar bovenal, ben ik journalist.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.