Iwoolly gaat verhuizen

Iwoolly gaat verhuizen

Iwoolly gaat verhuizen

Het winkeltje Iwoolly in Leidsche Rijn heeft veel klanten die breien. Helaas is de winkel te klein voor alle soorten wollen die in de kasten staan en gaat het winkeltje verhuizen. Het bevindt zich nu nog in de Grauwaartsingel in Leidsche Rijn centrum.

“Ik had hier vroeger ook een grote workshoptafel in de winkel, maar er staan nu zoveel kasten dat ik een workshoptafel hier niet meer kwijt kan. Ik heb gewoon echt een grotere winkel nodig,” zegt de eigenaresse Iris. De eigenaar van winkelcentrum Leidsche Rijn vindt het ook een goed idee dat Iwoolly naar de Parijsboulevard gaat verhuizen. Als alles volgens planning verloopt zal de verhuizing per januari 2022 plaatsvinden.

Iris vindt de huidige locatie achteraf gezien niet zo handig. Ze had in 2016 op papier voor het winkeltje getekend. Leidsche Rijn-centrum was toen vooral nog op papier, waardoor het leek dat ze op een ideale plek zat door de doorgaande weg voor de deur en door de bussen die langsrijden, maar in werkelijkheid zijn de meeste mensen aanwezig op het pleintje bij de Jumbo. Gelukkig zijn er wel genoeg klanten, waardoor Iwoolly openblijft en een groter winkeltje wordt zodra de verhuizing heeft plaatsgevonden.

Over de auteur

Britney Guit

Mijn naam is Britney Guit. Ik woon in Leidsche Rijn en ben negentienjaar oud. Mijn interesses liggen voornamelijk bij entertainment nieuws. Ik studeer journalistiek en ben hiervoor afgestudeerd aan de Mhbo opleiding marketing, journalistiek en communicatie. Ik heb toen stage gelopen bij radio-dj Giel Beelen, NPO radio 2 en voor Giel zijn podcast Kukuru. Ten slotte heb ik ook ervaring in de media. Ik had stage gelopen bij ViacomCBS, waar ik voor de merken Spike en Comedy Central werkzaamheden voor moest doen. Ik heb toen onder andere meegeholpen met de Comedy Central Roast van Ali B.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.