Tweede vestiging Intratuin in Leidsche Rijn geopend vanwege drukte

Tweede vestiging Intratuin in Leidsche Rijn geopend vanwege drukte

Sinds afgelopen donderdag, 7 april, telt Leidsche Rijn twee Intratuinvestigingen. Naast Intratuin Leidsche Rijn is er nu ook Intratuin Vleuten. Laatstgenoemde neemt de plek over van Tuincentrum Overvecht.

Na een intensieve verbouwing van negen weken is de transformatie nu af. Op de vraag waarom Leidsche Rijn behoefte heeft aan een tweede filiaal, antwoordt eigenaar Mark Vernooij het volgende: ‘Door de enorme drukte bij de andere Intratuin in Leidsche Rijn hebben wij besloten dit pand over te nemen. Zo kunnen wij de drukte reguleren.’ Verder vertelt Vernooij dat in principe de formule hetzelfde is als bij het andere filiaal.

De nieuwe Intratuin heeft een restaurant. Bij ‘Eten in de proefkeuken’ kun je koffie drinken met gebak erbij en is er de mogelijkheid om te lunchen. Ook worden er workshops gegeven. Nu is er de paasworkshop voor kinderen, eierdopjes maken. Binnenkort kunnen kinderen ook bij de Intratuin terecht voor het maken van moederdagcadeau’s.

Over de auteur

Thomas Kranenborg

Ik ben Thomas Kranenborg (18) en mijn hele leven woonachtig in Leidsche Rijn (De Meern). Ik heb een grote interesse in verschillende sporten en heb als doel de lezer kwalitatieve artikelen te leveren.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.