Podotherapeut RondOm enthousiast over nieuw gezondheidscentrum in Vleuten

Podotherapeut RondOm enthousiast over nieuw gezondheidscentrum in Vleuten

Tekst: Anuray Soedamah
Audio: Sophie van Dinteren

VLEUTEN – Op het Dorpsplein vindt op dit moment de bouw plaats van een nieuw gezondheidscentrum dat begin 2022 af zal zijn. Podotherapeuten RondOm heeft al veel van hun filialen in gezondheidscentra zitten, en binnenkort zal het filiaal in Vleuten ook deel uitmaken van het nieuwe Vleutense gezondheidscentrum.

Podotherapeuten Rondom kent al veel filialen die zich bevinden in gezondheidscentra. Volgens Elisa Plomp, podotherapeut en regiomanager voor Podotherapeuten RondOm in regio Utrecht, komt het verhuizen van het Vleutense filiaal ook zeer goed uit. ‘Als professionals in de gezondheidszorg kan je gewoon korte lijntjes hebben met de medebehandelaren. Dat is ook de reden dat RondOm Podotherapeuten het liefst in gezondheidscentra participeert.’

Daarnaast vallen gezondheidscentra ook goed in de smaak bij patiënten. Volgens Plomp vinden zij het fijn dat alles onder één dak zit, zodat mensen niet op een andere plek moeten zijn voor de fysio of de huisarts.

Over het oude gebouw in Vleuten hoeven ze zich geen zorgen te maken. Op dit moment zit er ook een advocatenkantoor en massagepraktijk., en uiteindelijk zal alle overige ruimte die overblijft na het vertrek van de podotherapeut verhuurd worden aan andere praktijken.

Klik hier voor het interview.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.