Maatregelen tegen illegaal feestende jongeren

Maatregelen tegen illegaal feestende jongeren

BOLLENSTREEK – In de nacht van 8 op 9 januari heeft de politie Haarlem in Waarderpolder een einde gemaakt aan een groot en illegaal feest. De politie en Koninklijke Marechaussee waren ter plekke om alle aanwezigen veilig naar buiten te leiden. Welke maatregelen wordt de politie geacht te nemen om zo’n illegaal feest te stoppen?

‘Wij kijken vooral naar vroeg signalering,’ aldus Peter de Boer, wijkagent in Voorhout. Als er signalen van eventuele niet toegestane feesten worden gesignaleerd, probeert de politie eerst in contact te komen met degene die zo’n feest aan het organiseren is. Daarbij wordt er gekeken naar of deze persoon wel zo’n feest mag organiseren, of diegene in het bezit is van een vergunning en of er afspraken zijn gemaakt over zaken zoals EHBO en wie er allemaal aanwezig mogen zijn. Wanneer dit niet het geval is, en het een illegaal feest dreigt te worden, dan zal de politie duidelijk maken dat de politie op de hoogte is van dit illegale evenement en het zal voorkomen dat dit evenement doorgaat.

Op voorhand kan de politie er al voor zorgen dat er extra personeel wordt ingezet om zo’n illegaal feest te voorkomen. Dit kan zowel op het land als op het water.

Wil je weten wanneer een feest nou als illegaal wordt gezien? Luister dan het audiobericht hieronder.

https://soundcloud.com/user-847405164/wat-wordt-er-verstaan-onder-een-illegaal-feest/s-eq2MDmndgOg?si=3d2e523db86443f79fd1a059466dfd7e&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Over de auteur

Zulkaida Isaqzai

Leuk dat je een kijkje neemt op een van mijn artikelen. Mijn naam is Zulkaida Isaqzai en ik ben 18 jaar oud. Ik houd superveel van schrijven en lezen en van persoonlijke verhalen van mensen. Door mijn passie hiervoor, ben ik journalistiek gaan studeren. One day the girl with the books, becomes the woman writing them...

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *