Leidt deze weg wél naar Rome?

Leidt deze weg wél naar Rome?

Het nieuwe fietspad zal langs dit gedeelte van de westelijke randweg komen

HAARLEM- Provincie Noord-Holland is bezig met de mogelijkheden voor een eventueel nieuw fietspad tussen Haarlem-Noord en Santpoort-Noord. 

In tegenstelling tot het huidige fietspad van Haarlem-Noord naar Santpoort-Noord zouden de fietsers door kunnen rijden langs de Westelijke Randweg, in plaats van via de Hoofdstraat. Dit zou een stuk gemakkelijker zijn voor de fietser omdat deze weg dan rechtdoor zal lopen.

Echter is de planning van het nieuwe fietspad niet geheel zonder zorgen, om het nieuwe fietspad aan te mogen leggen zal de Provincie eerst moeten kijken of het gebied onder ‘Bijzonder Provinciaal Landschap’ valt.

Ook moet er gekeken worden naar de leidingen, de watergangen en andere eventuele remmers voor het nieuwe fietspad.

In de eerste maanden van 2022 hoopt de Provincie Noord-Holland meer te weten over de mogelijkheden van het fietspad. Rond deze tijd zal de fietser op de hoogte worden gebracht of het plan daadwerkelijk in werking gezet zal worden.

Over de auteur

Tijn Bolle

Tijn Bolle (19), is journalist en sociaal werknemer, die zich dag in dag uit inzet om zo proper mogelijk werk te leveren. Door zijn sociaal aangelegde vaardigheden en objectieve werkhouding zal hij onberispelijk nieuws verspreiden. Door zijn onkreukbaarheid is Bolle een journalist die het journalistieke werk uitvoert hoe het zou moeten.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *