De Christelijke Ouderen Bond Katwijk stopt

De Christelijke Ouderen Bond Katwijk stopt

ouderen luisterend naar een spreker

KATWIJK-De Christelijke Ouderen Bond Katwijk gaat stoppen. Er zullen dit jaar geen bijeenkomsten meer worden gehouden en vanaf 31 december zal de bond officieel opgeheven worden. Ze kunnen en willen geen onderscheid maken tussen gevaccineerden en ongevaccineerden.

De Christelijke Ouderen Bond Katwijk is een gezelligheidsvereniging voor ouderen.
Ze organiseerden zowel kerst- en paasvieringen als maandelijkse bijeenkomsten. Elke maand konden leden langskomen in zalencentrum Het Anker om te luisteren naar sprekers of mensen die iets uit kwamen leggen. Dit alles met een christelijke ondertoon. ‘Je was gezamenlijk, het was gezellig,’ aldus Klaziena Haasnoot die ook altijd naar de bijeenkomsten kwam, ‘deze bond was van gelijkgestemden’.

In de flyer die is rondgestuurd naar leden van de bond staat vermeld dat de bond geen onderscheid kan en wil maken tussen gevaccineerden en ongevaccineerden. Klaziena Haasnoot vindt dat jammer, ‘ik heb het gelukkig wel gedaan (zich laten vaccineren) maar ik vind het wel jammer dat het nu stopt omdat er mensen zijn die dat niet willen laten doen’. Voor beantwoording van verdere vragen wilde de bond geen reactie geven.

U kunt hier luisteren naar het volledige interview tussen Anna van der Bent en Klaziena Haasnoot

[embed]http://soundcloud.com/anna-van-der-bent/interview-klaziena-haasnoot?si=4fa812f7095f427c93b31f4f1fa96ab8[/embed]

Over de auteur

Anna van der Bent

Anna (Katwijk, 2003) studeert journalistiek aan de Hogeschool van Utrecht. Ze luistert graag naar muziek en heeft een passie voor films. Die passie voor films samen met de tv-programma's die ze keek in haar jeugd hebben haar geïnspireerd om journalist te worden. Ze schrijft voor het lokale platform De Mug, hier publiceert zij nieuwsartikelen en audiofragmenten over nieuws uit de regio Haarlem.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.