Eenzame ouderen worden opgefleurd tijdens het bloemschikken

Eenzame ouderen worden opgefleurd tijdens het bloemschikken

Activiteitenbegeleidster Marga Hoog en vrijwilligster Emma van der Pijl

De eenzaamheid van ouderen in verzorgingshuizen is een veel voorkomend probleem. Het WZH Waterhof wilt hun bewoners zoveel mogelijk samenbrengen en vermaken om eenzaamheid te voorkomen. Dit doen zij door regelmatig diverse activiteiten voor deze ouderen te organiseren. Denk hierbij aan muziekactiviteiten en creatieve activiteiten als schilderen. Op woensdag 25 mei was het tijd voor bloemschikken, een activiteit die de ouderen altijd erg leuk vinden.

Bekijk hieronder de videoreportage waarin activiteitenbegeleidster Marga Hoog en vrijwilligster Emma van der Pijl vertellen over deze bloemschik middag.

Over de auteur

Senna Jansen

Hi! Ik ben Senna Jansen, ik ben 18 jaar oud en ik ben eerstejaars student aan de School voor Journalistiek. Ik ben geboren en getogen in Den Haag en ik weet dan ook veel over deze turbulente stad. Ik ben geïnteresseerd in vele diverse onderwerpen. Van muziek, film en tv tot misdaad en politiek, ik heb zin om hier meer over te weten te komen!

1 reactie

  1. Amy

    Mooi artikel met een leuk filmpje erbij! Een belamgrijk onderwerp wat nog te weinig wordt aangekaart. Laat goed zien hoe de activiteiten in de ouderenzorg te werk gaan.

    Antwoord

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.