Alkmaars kookboek; wel succesvol, niet bepalend

ALKMAAR – Het Alkmaars kookboek is een daverend succes. De eerste druk, die bestond uit 5 duizend exemplaren, is binnen anderhalve maand volledig uitverkocht. Nu volgt een tweede druk bestaande uit nog is duizend exemplaren en is ook een derde druk niet uitgesloten. 55 Alkmaarse horecaondernemingen zullen naar gevolg van de verkoop allemaal een financiële bijdrage ontvangen. Deze zal echter eerder een druppel op de gloeiende plaat zijn, dan dat het de ondernemingen gaat redden.

Lees verder

Raad Castricum keurt begroting af

De gemeenteraad van Castricum heeft donderdag de begroting afgekeurd. Vorige week trad wethouder van Dijk (D66), uit Heemskerk, al af omdat zij de bui zag hangen. De besprekingen zijn opgeschort en gaan volgende week verder. Tegenstemmende partijen zien dit als een statement. 

Lees verder
Bezig met laden
  • Samenleving
  • Zakelijk
  • Vrije tijd
  • Beleid & Bestuur

Disclaimer

Op deze website publiceren eerstejaarsstudenten Journalistiek van de Hogeschool Utrecht nieuws en actualiteiten over uw plaats of wijk.

Tenzij anders vermeld, zijn alle teksten, foto’s en andere media op deze website gelicentieerd onder een Creative Commons CC BY-NC-ND 4.0-licentie.
Teksten en media op deze website mogen alleen met naamsvermelding worden gedeeld voor niet-commerciële doeleinden.