Monkey Town Alkmaar is voorlopig dicht

Monkey Town Alkmaar is voorlopig dicht

HOORN – Monkey Town Alkmaar heeft alle reserveringen tot 22 oktober geannuleerd. Op basis van de richtlijnen en maatregelen omtrent corona, mogen er in alle vestigingen maximaal 30 personen ontvangen worden. Monkey Town Alkmaar had voor veel dagen al reserveringen staan waarbij het aantal van 30 ver overschreden zou worden. Andere filialen in de omgeving (Uitgeest, Purmerend en Schagen) hadden ook reserveringen van over de 30 personen, maar hebben een deel geannuleerd of verplaatst. Zij zijn nog wel geopend. 

Het speelparadijs in Alkmaar wil geen onderscheid maken tussen wie er wel en niet naar binnen mag, omdat dat voor zowel het personeel als de begeleiders en ouders niet uit te leggen is aan de kinderen. Zij zouden sommige mensen moeten vertellen dat hun reservering niet door zou gaan. Alle filialen zijn franchisers, dus zij mogen zelf bepalen of ze openblijven in coronatijd.  

Op 15 oktober is er een algemene update geplaatst op de site over de stand van zaken in de filialen die nog wel open zijn: ‘’Op 13 oktober kondigde het Kabinet nieuwe maatregelen aan om verdere verspreiding van het COVID19-virus te voorkomen. Monkey Town past de aangescherpte coronamaatregelen op verantwoorde wijze toe.’’  

De aangescherpte maatregelen werden door Monkey Town Uitgeest meteen in acht genomen. Zo moet er gereserveerd worden voor een bezoek en zijn er pakketten samengesteld voor het eten en drinken. Ook zijn er tijdsblokken ingesteld om drukte te voorkomen. Ouders worden gevraagd of zij zoveel mogelijk aan de tafel kunnen blijven zitten. Er kan wel gebruik gemaakt worden van de toiletten. 

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *