Steun voor ’t Kroegie

Steun voor ’t Kroegie

Foto; Josse Luiken

Hoorn – Op 13 oktober is er in Hoorn een crowdfundingsactie gestart voor het lokale café ‘’t Kroegie’, het doel is om €1.000 op te halen. Inmiddels is er door de crowdfundactie al €585 voor het café ingezameld. De actie is gestart door Jeroen de Boer, een goede vriend van het café . 

De actie is gestart door Jeroen de Boer uit een “hersenspinsel” van een vrienden groep. Hij vond dat het café ‘een steuntje in de rug’ verdient gedurende de coronatijd. De actie startte hij om er voor te zorgen dat ‘ ’t Kroegie’ comfortabeler door de coronaperiode heen te komen. De Boer laat weten dat hij alleen de actie voor dit café gestart is, maar spoort mensen zeker aan een zelfde soort actie te starten voor ‘de plekjes die hen hoog hebben zitten’.

De actie voor het café valt goed in de smaak bij de de eigenaar, de eigenaar van het lokale café, Daniel Drommel, laat weten dat hij enthousiast is over de actie; “Heel fijn dat er steun komt uit een onverwachte hoek en het bedrag wat nu al is opgehaald is al echt super welkom”. De Boer hoopt voor het café dat , zodra het weer kan, zij weer vol zullen zitten.

Op dinsdag 13 oktober zijn er door het rijksoverheid nieuwe coronamaatregelingen getroffen voor de horeca. Dit betekend voor de horeca in Hoorn dat alle eet- en drinkgelegenheden gesloten zijn. Wanneer de horeca weer geopend kan worden is nog niet met zekerheid te zeggen.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *