Illegale rave in Naarden opgerold door politie

Illegale rave in Naarden opgerold door politie

NAARDEN – De politie in Naarden heeft tijdens de nacht van 23 op 24 oktober een illegaal feest opgerold. 150 feestgangers waren onder een viaduct naast de Naarder vesting flink aan het feesten. Deze feesten worden steeds populairder in Nederland en worden nu gezien als alternatief voor clubs en kroegen. 

Naast het negeren van de maximale groepsgrootte hielden de bezoekers zich onderling ook niet aan de anderhalve meterregel en lieten zij een gigantische bende achter. Het viaduct lag vol met lachgas patronen, ballonnen, drank, chips en flesjes water. Wie er achter de planning van het feest zit is niet bekend. 

De Burgemeester van gemeente Gooise Meren, Han ter Heegde, is erg teleurgesteld in de jonge feestgangers. “Dit is onverantwoord gedrag. Waar is het gezonde verstand gebleven? Hoe is het mogelijk dat je met tien duizend besmettingen per dag, je je zo gedraagt.” 

Organisatie 

De politie gaan in samenwerking met de burgemeester er alles aan doen om de organisator en de jongeren die aanwezig waren bij de zogenoemde ‘rave’, te traceren. Dit blijkt moeilijker dan ze dachten. “Ze zijn hier heel erg slim in,” zegt ter Heegde. 

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *