Verbouwing Vue Heerhugowaard

Verbouwing Vue Heerhugowaard

Column: Mijn vrije dinsdagavond.

ALKMAAR – Vue Heerhugowaard ondergaat een grote metamorfose die tot november gaat duren. Onder andere de bar, de foyer en de stoelen worden onder handen genomen. 

Vue Heerhugowaard is ooit begonnen als ‘Metro’ bioscoop. Sinds enkele jaren is de bioscoop onderdeel van Vue international, de grootste bioscoopgroep buiten de Verenigde Staten en een van de belangrijkste spelers in de markt op het gebied van big screen entertainment. De bioscoop ligt midden in het centrum van Heerhugowaard, dichtbij het overdekte winkelcentrum ‘Middenwaard. Naast de bioscoop zijn restaurants gevestigd.  

Tijdens de verbouwing zullen ze de techniek in de zalen verbeteren en de bar en foyer een nieuwe look geven. Ook zullen ze in elke zaal nieuwe stoelen plaatsen volgens het ‘goodbetter, best’ concept. Bezoekers kunnen voortaan kiezen uit verschillende gradaties luxe stoelen. Zo kun je voortaan kiezen uit comfortabele stoelen, VIP-stoelen of reclinersRecliners zijn stoelen die vooraan in de zaal staan waarin je liggend de film kunt bekijken.  

De werkzaamheden zullen zoveel mogelijk buiten de openingstijden plaatsvinden zodat het reguliere programma zo min mogelijk aangepast hoeft te worden. ‘We blijven de nieuwste films draaien met de service die men gewend is’. Vue laat dit weten op https://www.vuecinemas.nl/artikel/grote-verbouwing-vue-heerhugowaard 

 

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *