Ateliers en kunst bekijken tijdens de KunstRonde

Ateliers en kunst bekijken tijdens de KunstRonde

Foto voorzien door KunstRonde.nl

In het weekend van 20 en 21 mei stellen 22 kunstenaars hun atelier open voor het publiek in de gemeente Stichtse Vecht. Er is een route die te volgen door Breukelen, Maarssen, Loenen, Kortenhoef en Loosdrecht. “Deze kunst route is niet alleen een mooie bezichtiging van verschillende kunsten, maar ook een mooie dag.” Vertelt Simon Hof, een van de kunstenaars.

De KunstRonde biedt een wijd aanbod aan verschillende soorten kunstvormen. Naast schilderijen zijn ook fotografie, keramiek, beeldhouw werken in steen en bronze te bezichtigen.

De kunstenaars van Stichtse Vecht laten niet alleen hun gemaakte kunst werken zien, maar laten ook hun werkwijzen zien door toegang te bieden tot hun ateliers of achtertuin. Naast de ateliers van de kunstenaars zijn er ook nog twee overige locaties te bezoeken. De ene Galerie Het Kunst Huis de andere locatie is De Pauluskerk0 in Breukelen, deze geeft een overzicht van de verschillende kunstenaars die te zien zijn samen met een plattegrond zodat je weet waar je ze kan vinden

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.