TROMPETIST JEFFREY PARMENTIER VROLIJKT MENSEN OP IN TIJDEN VAN CORONA

TROMPETIST JEFFREY PARMENTIER VROLIJKT MENSEN OP IN TIJDEN VAN CORONA

Foto: Eigen

HILLEGOM- Jeffrey Parmentier is  (20) met een passie voor muziek. Hij speelt al sinds dat hij 11 is trompet en staat in Hillegom redelijk bekend om zijn talent. Hij trad regelmatig op bij schoolfeesten, buurtfeesten en privéfeestjes. Door de coronacrisis is dit allemaal afgelast helaas.

In tijden van corona en zeker nu we in lockdown zitten voelen steeds meer mensen de eenzaamheid opspelen. Jeffrey Parmentier is trompetist en trad voor de pandemie vaak op bij feesten en partijen. Door de nieuwe maatregelen is hij op het idee gekomen om voor mensen te spelen die zich eenzaam voelen, dus gaat hij naar pleinen of buurten om daar voor mensen op te treden. Ik heb hem gevolgd en vastgelegd hoe hij mensen opvrolijkt met zijn muzikale talent.

https://www.youtube.com/watch?v=xTpbhf1zFFYm

Over de auteur

eleanore Kraak

Welkom op mijn website! Mijn naam is Eleanore Kraak. Ik ben 20 jaar en kom uit Heemstede. Ik zit op de Hogeschool Utrecht en zit momenteel in het tweede jaar van de studie journalistiek. Ik ben altijd al erg geïnteresseerd geweest in onderwerpen actuele mistanden in de maatschappij in de breedste vorm van het woord. Dat is dan ook wat u voornamelijk op mijn website gaat lezen. Ik interview mensen zoals ervaringsdeskundigen en experts over hun bevindingen. Ik vind het leuk om me te buigen over grote onderwerpen en me daarin te verdiepen, kennis te verbreden en deze kennis met u te delen. Ik hoop doormiddel van deze website en de interviews anderen hun kennis te verbreden over maatschappelijke onderwerpen en daarmee wellicht mensen te inspireren.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *