“Artiesten moeten het gewoon leuk vinden om hier op te treden”

“Artiesten moeten het gewoon leuk vinden om hier op te treden”

Tegenwoordig mag het weer: festivals! Lekker in de zon genieten van live muziek, onder het genot van een paar alcoholische versnaperingen. Vandaag de dag betaal je wel al gauw €50 voor een ticket en worden op het terrein zelf relatief hoge prijzen gevraagd voor consumpties. Zijn er ook gratis alternatieven?

De derde concertzondag van totaal tien die ParkPodium organiseert was in ieder geval een geweldig succes. Al is het maar omdat ook nu het Breukelse park van top tot teen gevuld was met publiek. De Lucky Losers Band verzorgde voor de pauze het eerste concert met hun heerlijke relaxte jazzmuziek van onder anderen Louis Armstrong en Count Basie. Je zag eenieder genieten van de professionele performance van deze 6-koppige jazzband, waarbij de heerlijke temperatuur ook een handje hielp. Het optreden van de Lucky Losers was dan ook goed voor een geweldig applaus.
Na de pauze stonden de vier jongens van Boys Harmony & Soul voor het publiek. Met hun mooie en zuivere zang bezorgden zij de bezoekers kippenvel. Wat te denken van bijvoorbeeld ‘I will always love you’ van Whitney Houston, maar dan gezongen door een jongeman; de monden vielen open!

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *