Depp en Heard gooien alles in de strijd om reputatie te redden

Depp en Heard gooien alles in de strijd om reputatie te redden

foto via pexels door katerina-bolovtsova

Amerika is in de ban van de smaad en laster rechtszaak van Johnny Depp versus Amber Heard. De zaak is via een livestream voor iedereen te volgen. Niet alleen verscheidene media in de Verenigde Staten houden de zaak nauwlettend in het oog, de rest van de wereld kijkt ook met gespannen oog toe hoe de details van de zaak zich openbaren. Amerikaanse rechtszaken staan bekend om hun dramatische gang van zaken en ook deze zaak wordt dik aangezet met emotie, getuigen en expliciet beeldmateriaal. Al dit bewijsmateriaal vlekt op de reputaties van de twee acteurs.

De Pirates of the Caribbean- acteur heeft de harten van vele mensen veroverd, en deze hopen op hun beurt hem graag weer terug te zien in een vervolg van de Disney-franchise. Zelfs voor geen 300 miljoen dollar en een miljoen alpaca’s wilde Depp terugkeren naar zijn rol als Captain Jack Sparrow, zo bleek uit tijdens de zaak. Hieronder de uitspraak:

De zaak startte op 11 april en bleef lopen tot 6 mei. Vanaf 9 mei stelde de jury een reces in, dat tot 12 mei duurt. 16 mei zal de zaak zich verder ontplooien. Op 27 mei moeten beide partijen met hun slotpleidooi komen en zal de rechter een beslissing moeten gaan maken. 

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.