Winnares Wie Is De Mol doneert gewonnen geld aan het KWF Kankerbestrijding

Winnares Wie Is De Mol doneert gewonnen geld aan het KWF Kankerbestrijding

Nikkie de Jager heeft ontdekt dat Jeroen Kijk in de Vegte de mol is en werd daardoor de winnares van Wie Is de mol. Dat werd gisteren bekend gemaakt in de laatste aflevering van het extra seizoen. Nikkie won 12.580 euro wat zij allemaal doneert aan het KWF kankerbestrijding.    

Dit jaar was het jubileumjaar. In plaats van een, waren er twee seizoenen. Nikkie deed al eerder mee aan seizoen negentien in Colombia. Toen ging zij in aflevering drie als tweede naar huis. Nikkie had expres wat vragen verkeerd ingevuld omdat het niet goed ging met haar stiefbroertje Mikai. Hij had kanker. Ze was net op tijd thuis want haar broertje is in mei 2018 overleden op veertienjarige leeftijd toen Nikki net twee dagen terug was. Volgens de officiële site van Wie Is De Mol hoefde Nikkie niet twee keer na te denken toen ze gevraagd werd om nog een keer mee te doen aan het extra seizoen van 2020.  

Samen met acht andere kandidaten en de mol reisde ze af naar Italië. Waar een voor een iedereen afviel tot alleen Tygo Gernandt, Jeroen Kijk in de Vegte en Nikkie zelf nog over waren. De verliezende finalist, de mol en de winnares. Aan het einde van het seizoen werd er niet meer over getwijfeld dat Jeroen de mol was, bleek aan de spelers van de Wie Is De Mol app. Daaruit bleek namelijk dat Jeroen door 55% van de app spelers verdacht werd.   

“Ja hoor, Jeroen de Mol? Niet?! Toch?!” Wel dus!Aldus Ellie Lust, een kandidaat van dit seizoen die mij vertelde deze quote van haar Instagram te gebruiken. 

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *