Wedstrijden van NEC binnenkort live te zien bij Pathé Nijmegen

Wedstrijden van NEC binnenkort live te zien bij Pathé Nijmegen

(Foto: Wikimedia Commons) Pathé Nijmegen

NIJMEGEN – Speciaal voor de trouwe NEC-fans, die met ingang van de nieuwe maatregelen geen wedstrijden in het Goffertstadion meer mogen kijken, worden de wedstrijden vanaf 6 november live uitgezonden op het grote doek van de Pathé bioscoop in Nijmegen-noord. Voor een ticket moet je er wel snel bij zijn, want er zijn maar 30 plaatsen beschikbaar.

Pathé is inmiddels al bekend met het tentoonstellen van dit soort zaken. Zo heeft Pathé in voorgaande jaren vaker populaire voetbalwedstrijden zoals de finales van de Champions League of WK’s uitgezonden. Deze voorstellingen werden altijd zeer gewaardeerd, schrijft Pathé op hun website. Ook streamden Pathé deze zomer al concerten en dj-sets voor hun bezoekers.

De fans van hun favoriete eredivisieclub kunnen al vanaf 12 september wedstrijden volgen in bioscopen gevestigd in de steden van de clubs. FOX Sports heeft het nu ook mogelijk gemaakt voor Pathé Nijmegen om, vanaf 6 november, Keuken Kampioen divisiewedstrijden tentoon te stellen. Zo zorgt Pathé ervoor dat voetballiefhebbers toch nog samen met andere fans, op 1,5 meter, hun club kunnen steunen.

De tickets kosten €8,50 en zijn verkrijgbaar op de site van Pathé of in de Pathe app, maar het animo is groot: de eerste twee wedstrijden op 6 en 12 november zijn al uitverkocht.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *