Eerlijk Italiaans eten

De laatste jaren is er een groeiende vraag naar biologisch, lokaal en eerlijk eten. Mensen willen weten wat ze eten. Het algemene bewustzijn rondom voedsel wordt steeds groter. Deze week spraken we met Horeca ondernemer Jeroen Boonstra (25) mede eigenaar van La Tavola. Dit Italiaanse horeca bedrijf speelt in op deze trend. Jeroen verteld ons waarin La Tavola zich onderscheidt van andere horeca bedrijven. Hij verteld over hun eerlijke keuken. 

Lees verder

Met ADHD naar carré?

Dit is Noortje, zij is negentien jaar en haar grootste passie is toneel spelen. Zij doet dit al van kleins af aan en wordt steeds beter en beter. Noortje heeft ADHD en wanneer zij aan het acteren is komt zij helemaal los. Het geeft haar het gevoel dat ze écht leeft!

Lees verder
Bezig met laden
  • Samenleving
  • Zakelijk
  • Vrije tijd
  • Beleid & Bestuur

Eerlijk Italiaans eten

De laatste jaren is er een groeiende vraag naar biologisch, lokaal en eerlijk eten. Mensen willen weten wat ze eten. Het algemene bewustzijn rondom voedsel wordt steeds groter. Deze week spraken we met Horeca ondernemer Jeroen Boonstra (25) mede eigenaar van La Tavola. Dit Italiaanse horeca bedrijf speelt in op deze trend. Jeroen verteld ons waarin La Tavola zich onderscheidt van andere horeca bedrijven. Hij verteld over hun eerlijke keuken. 

Disclaimer

Op deze website publiceren eerstejaarsstudenten Journalistiek van de Hogeschool Utrecht nieuws en actualiteiten over uw plaats of wijk.

Tenzij anders vermeld, zijn alle teksten, foto’s en andere media op deze website gelicentieerd onder een Creative Commons CC BY-NC-ND 4.0-licentie.
Teksten en media op deze website mogen alleen met naamsvermelding worden gedeeld voor niet-commerciële doeleinden.