Dodenherdenking voor de jeugd in Madurodam

Het park Madurodam is misschien wel het vrolijkste oorlogsmonument. Madurodam staat uiteraard vooral bekend om de miniatuur poppetjes die verschillende Hollandse steden en tafereeltjes uitbeelden, maar het park heeft als streven op een speelse manier een educatief doeleind te hebben voor kinderen. Daarom werd ook dit jaar een kinderherdenking georganiseerd, net zoals de zes voorafgaande jaren. Dit jaar online, live maar ook via Omroep West te volgen.  

Lees verder
Bezig met laden
  • Samenleving
  • Zakelijk
  • Vrije tijd
  • Beleid & Bestuur

Veel woede over intrekken enquête Schilderswijk

Het intrekken van een enquête onder bewoners over de wegafsluitingen in de Schilderswijk heeft voor veel boosheid gezorgd in de Haagse gemeenteraad. Woensdagavond sprak de raad over de oorzaken en gevolgen van het terugnemen in een spoeddebat, die was aangevraagd door Hart voor Den Haag/Groep de Mos.

Disclaimer

Op deze website publiceren eerstejaarsstudenten Journalistiek van de Hogeschool Utrecht nieuws en actualiteiten over uw plaats of wijk.

Tenzij anders vermeld, zijn alle teksten, foto’s en andere media op deze website gelicentieerd onder een Creative Commons CC BY-NC-ND 4.0-licentie.
Teksten en media op deze website mogen alleen met naamsvermelding worden gedeeld voor niet-commerciële doeleinden.