Deelscooters in Den Haag, groene trend op wielen

We zien ze de laatste jaren steeds meer verschijnen in het straatbeeld. Ze hebben verschillende kleuren en modellen, de deelscooters. In Den Haag een echte trend. Doordat je geen onkosten meer hebt aan brandstof of verzekering, geen verantwoordelijkheid draagt en ze ook enorm voordelig zijn voor het milieu zijn ze heel populair. De deelscooter is voor de jonge Hagenees een aanvulling op het stadsverkeer. Ik sprak erover met Lloyd Drop, woordvoerder van Go sharing. Ook ontving ik enkele berichten van mensen die minder positieve ervaringen hadden met de scooters. 

Lees verder

Kunst in Corona tijd

Met de komst van de tweede lockdown zitten veel mensen weer thuis. Alle niet essentiële winkels zijn nu gesloten. Maar wat kunnen we nu dan nog wel? Ik bezocht Tessa Maagdenberg mixed media kunstenares in haar atelier in Scheveningen waar ze ook nu nog workshops geeft in het beschilderen van schelpen. Een van de weinige coronaproof culturele uitstapjes die je nu nog kan doen. 

Lees verder
Bezig met laden
  • Samenleving
  • Zakelijk
  • Vrije tijd
  • Beleid & Bestuur

Disclaimer

Op deze website publiceren eerstejaarsstudenten Journalistiek van de Hogeschool Utrecht nieuws en actualiteiten over uw plaats of wijk.

Tenzij anders vermeld, zijn alle teksten, foto’s en andere media op deze website gelicentieerd onder een Creative Commons CC BY-NC-ND 4.0-licentie.
Teksten en media op deze website mogen alleen met naamsvermelding worden gedeeld voor niet-commerciële doeleinden.