Oliebollen drive-thru: 2020 tóch goed afsluiten als horecaonderneming

Oliebollen drive-thru: 2020 tóch goed afsluiten als horecaonderneming

De drive-thru was een groot succes! Volgend jaar gaat het weer georganiseerd worden.

Het jaar 2020 stond in het teken van de coronacrisis. Voor de horeca betekende dit vanaf 15 maart de deuren sluiten in verband met de eerste lockdown (waar later nog een tweede lockdown en dus nieuwe sluiting bovenop kwam!). Het was dus ook voor hotel-restaurant en spa Savarin een zwaar jaar. Maar om het jaar toch goed af te sluiten hebben ze iets bedacht. In samenwerking met banketbakkerij Lentz organiseerden ze een heuse oliebollen drive-thru! Zo werd het in de winkel van de banketbakker niet te druk rond oud & nieuw en kon Savarin ook nog wat doen voor zijn klanten! Onze verslaggever sprak met restaurantmanager Bas van Zuiden over het bijzondere initiatief van de Rijswijkse ondernemingen. 

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *