Horeca gedupeerd na brand in pand bezorgdienst.

Horeca gedupeerd na brand in pand bezorgdienst.

Een kortstondige felle brand heeft zondagochtend voor veel schade gezorgd in het pand van Thuisbezorgd in de Piet Heinstraat in Den Haag. Veel bezorgfietsen zijn beschadigd door de brand waardoor de horeca zonder eigen bezorgers die dag extra gedupeerd was. Zes woningen werden ontruimd, maar niemand raakte gewond.

Volgens de brandweer brak de brand rond 08:30 uit. De brandweer heeft extra personeel in moeten zetten omdat ze boven de bezorgdienst meerderen woning moest ontruimen. De bewoners zijn tijdelijk opgevangen bij een supermarkt in de buurt. De brand was snel geblust en zijn er geen gewonden gevallen.

Gastropub van Kinsbergen, een horecazaak in de buurt, meldt dat het geen beste dag is voor de bezorgdienst. Ze hebben besloten om vandaag zelf te bezorgen in een radius van anderhalve kilometer, maar zeggen wel dat het beter is als de klanten zelf de bestelling komen halen.

Na het blussen van de brand en het ontruimen van de woningen heeft de brandweer de bovengelegen woningen gecontroleerd op aanwezigheid van schadelijke brandgassen, toen dit niet het geval bleek te zijn konden de bewoners terug keren naar hun woning. De brand is ontstaan in een van de vele fietsaccu’s.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *