Storm Aquapark komt niet naar Zoetermeerse Plas

Storm Aquapark komt niet naar Zoetermeerse Plas

Hier is de Zoetermeerse Plas of ook wel het Noord-Aa te zien. In dit gebied heb je een strand, restaurantjes, scouting, je kan er surfen en kanoën.

Pieter Alders de eigenaar van het Storm Aquapark in Vlietland ontkracht de komst van het park aan het Noord-Aa of ook de Zoetermeerse Plas in Zoetermeer. Er werd via Facebook een bericht de wereld in gebracht dat ze van locatie gaan veranderen, maar dat blijkt dus niet te kloppen. 

Alders zegt: ”Het is niet door ons de wereld ingebracht dat we gaan verhuizen. Het is van iemand buiten de organisatie uit geweest. Ik weet wel dat er ooit sprake van was,ik heb ook aangegeven dat we de leveranciers zijn van de waterparkenAls er ondernemers zijn die er meer mee willen doen dan staan wij altijd open voor samenwerking. We zijn altijd opzoek naar locaties en ondernemers, maar we gaan zelf niet actief daar naartoe verhuizen of een park openen, omdat de plek 8 kilometer verderop van ons vandaan ligt plus er kan veel blauwalg aanwezig zijn.”  

Verder komen er volgens Alders genoeg bezoekers. “Het park ligt tussen Den Haag en Leiden in, Zoetermeer is ook vlakbij. Je kan op de fiets vanuit Zoetermeer of Leiden naar Storm Aquapark fietsen. Strategisch gezien is de plek goed waar we zitten.” 

De gemeente Zoetermeer probeerde ooit eens eerder een waterpark project te realiseren, echter zonder resultaat. Blauwalg was toen het probleem, maar Storm Aquapark blijft waar het zit!  

Monique Broman de woordvoerder van wethouder sport,  Ter Laak, zei: “Ik heb navraag gedaan of er plannen zijn voor het gebied rondom het Noord – Aa, maar die zijn er op dit moment niet.” Het gebied blijft zoals het is. Voor de dichtstbijzijnde waterpark moet je naar naar Vlietland toe gaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *