Onze oranje toppers op het grote doek 

Onze oranje toppers op het grote doek 

De Vlaggen hangen al uit - Gemaakt door: Giorgia Fulgheri

In de kroeg kan het niet, maar op het grote doek bij Pathé wel. De Nederlandse EK wedstrijden worden binnenkort op het grote doek getoond in alle gevestigden Pathé Bioscopen in Nederland. 

De tijd van de Europese Kampioenschappen voetbal is weer aangebroken. Een tijd waar alle Nederlandse voetbalsupporters naar smachten. Het juichen bij een doelpunt kan nu met maximaal 50 andere bioscoopbezoekers in een grote zaal. ö

Het is natuurlijk niet de eerste keer dat Pathé voetbalwedstrijden laat zien op het grote filmdoek. Denk maar terug aan finales van onder andere de Johan Cruijff-schaal, WK en EK finales. Maar ook wedstrijden van het bekende Champions League en Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. “Door COVID-19 zijn we nieuwe alternatieven gaan bedenken om bezoekers naar de bioscoop te lokken en toen kwamen we op het idee om EK wedstrijden uit te zenden op het grote doek” vertelt theatermanager Ellen Möller.

De wedstrijden op 13 juni tegen Oekraïne, 17 juni tegen Oostenrijk en 21 juni tegen Noord-Macedonië worden afgespeeld in de Pathé Bioscopen. Als Nederland deze wedstrijden overleefd zal het programma veranderen en zullen er meer wedstrijden te zien zijn in Pathé. 

Ben jij ook een oranje fan, en heb je zin om onder andere de Ligt, Depay en Blind te zien spelen op het grote doek? Voor 8,50 euro kan je een ticket scoren op EK 2021 Nederlands Elftal in de bioscoop | Trailer, Tijden & Tickets | Pathé (pathe.nl) 

Aad Kopper, fervent oranje fan en lid van supportersclub-Oranje vertelt ook te smachten naar een EK wedstrijd op het grote doek: “Ik ben een oranje fan in hart en nieren.  Helaas kunnen we deze wedstrijden niet bekijken in de kroeg met een biertje, maar we gaan met een grote groep van de supportersclub de wedstrijden bekijken in Pathé. De bioscoop is bij mij wel bekend terrein, ik ben namelijk abonnementhouder en kan niet wachten om onze oranjeleeuwen te zien scoren op het grote doek, hoe groter hoe beter. Jammer genoeg geen biertje van de tap, maar wel popcorn in de bak”

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *